Pressmeddelanden

Profeten framför ett budskap om tacksamhetens helande kraft

En video med ett särskilt budskap om hopp och lindring från profeten kommer den 20 november

Russell M. Nelson, profet och president för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga ger via video ett särskilt budskap till världen den 20 november 2020, kl. 19:00 CET

Grattis på fars dag!

En hälsning från barn om vad de gillar att göra tillsammans med sina pappor

8 miljarder namn!

FamilySearch, världens största släktforskningstjänst, har nått en milstolpe och har numera åtta miljarder namn som är sökbara. Det motsvarar nästan jordens nuvarande befolkning, och det är mycket sannolikt att några av dem är släkt med dig. Uppteckningarna kommer från nästan alla länder.

Jesus Kristus – världens ljus i mörkret, tankar i allhelgonatid

Kring allhelgonahelgen är vi många som besöker kyrkogårdar runt om i landet. Vi vill minnas och hedra våra älskade som lämnat oss, vi smyckar gravar med blommor och städsegrönt och tänder ljus.

Webbinarium: Familjer och mänskliga rättigheter

Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas EU-kontor bjuder in till ett webbinarium som handlar om familjer och mänskliga rättigheter, den 27 oktober klockan 15:30 centraleuropeisk tid.

Två delar av den nya allmänna handboken finns nu på 22 språk

Två delar av den sammanslagna handboken för ledare och medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (som först publicerades på engelska i februari) finns nu på 22 språk på nätet och i appen Evangeliebiblioteket.

Hur Latter-day Saint Charities hjälper FN:s livsmedelsprogram (WFP) under covid-19

Som en del av sitt pågående samarbete med FN:s livsmedelsprogram (WFP), hjälper Latter-day Saint Charities till med att finansiera WFP:s globala distribution av kritiska förnödenheter under covid-19. Den här donationen bidrar till att ge mat åt skolbarn i Somalia som inte kan få en måltid på grund av pandemistängda skolor.

Små och enkla medel – humanitärt arbete i Rumänien

”När pandemin kom till Bukarest i Rumänien blev den statsregistrerade välgörenhetsorganisationen Helping Hands-Asociatia Maini Intinse Charity plötsligt avbruten i sitt auktoriserade arbete. Utan skyddsmasker kunde organisationens medlemmar inte skaffa de förnödenheter som behövdes. Vi kunde skaffa skyddsmasker åt dem. Dessutom...

Tankar från konferensen

Veckan efter generalkonferensen är man full av tankar och känslor. Vad hade ledarna från Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga att säga till mig? Nedan följer två svar på denna fråga.