Pressmeddelanden

Världsomfattande andakt för unga vuxna med äldste och syster Holland

Från en liten andakt till en historisk utsändning – hur konserten Vittnen om julen – Symboler för Kristus 2022 kom till

Förra årets Vittnen om julen-konsert, som producerades av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga i Europa, skulle från början inte vara mer än en konsert med åhörare på plats vid ett lokalt stavscenter i Italien.

Möt presidentskapet för området Europa Nord

Den 7 april 2022 bildades det nya presidentskapet för området Europa Nord i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, med äldste Hans T. Boom som president, äldste Scott D. Whiting som förste rådgivare och äldste Alan T. Phillips som andre rådgivare.

Vittnen om julen – Symboler för Kristus: konsert i Europa firar Kristi födelse

Vittnen om julen – Symboler för Kristus, en timslång julkonsert med tio framträdanden av populära europeiska artister, presenteras över hela Europa av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, den 11 december 2022 kl. 18:00 CET.

Nytt avsnitt av ”Vänner emellan” kommer i november

Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga har tillkännagett att ett nytt avsnitt av Vänner emellan med titeln ”Min himmelske Fader älskar mig” släpps den 5 november 2022, klockan 10:00 Salt Lake City-tid.

Äldste Bednar träffar europeiska pionjärer

”Vi umgås med heliga som etablerar kyrkans grundval som kommer att bestå i generationer”, sa äldste David A. Bednar i de tolv apostlarnas kvorum i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga när han reste genom Centraleuropa på en rundresa i oktober. Äldste Bednar åtföljdes av sin fru Susan och andra seniorledare under besöken...

Äldste och syster Soares tjänar i Portugal, sina förfäders land

Kultivera tro och ta hand om andra, uppmanar talare under världsomfattande kyrkokonferens

Genom att följa Jesus Kristus kan vi känna frid i svåra tider. Och det medför ett ansvar att ta hand om de fattiga och att vårda jorden. De här budskapen hördes av tusentals trofasta som samlats i Salt Lake City för en generalkonferens i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, och av miljontals andra som tittade online.

Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga skänker 32 miljoner dollar till FN:s livsmedelsprogram

RootsTech 2023 kommer att hållas på distans och med deltagare på plats