Pressmeddelande

Världsomfattande andakt för unga vuxna med president Russell M. Nelson och syster Wendy W. Nelson

President Russell M. Nelson i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga och syster Wendy W. Nelson talar till unga vuxna under en världsomfattande andakt söndagen den 15 maj 2022, kl. 18:00 Salt Lake City-tid.

Alla unga vuxna i åldern 18–30 år inbjuds att delta.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
President Russell M.Nelson och syster Wendy W.Nelson2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Hur ser man den?

Lokala ledare uppmanas att hitta ett datum för visning som bäst passar de unga vuxna i deras område.

Se utsändningen från och med söndagen den 15 maj, kl. 18:00, via kyrkans satellitsystem, broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (tillgänglig i två veckor), eller på YouTube (direkt och streama på begäran).

Åtkomst till video- och ljudfiler på 39 språk kommer att finnas i Evangeliebiblioteket under ”Unga vuxna” kort efter utsändningen.

Se det utsändningsschema som finns tillgängligt två veckor före händelsen för utsändningsdetaljer, däribland streaming, tillgängliga språk och undertexter för hörselskadade.

För hjälp med satellitutrustning och streaming av utsändningar kan stavens it-specialist vända sig till mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Stilguideanmärkning:Använd kyrkans fullständiga namn när det nämns första gången i artiklar om Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. För mer information om användningen av kyrkans namn, se vår på stilguide nätet. »Stilguide - Om kyrkans namn.